DE APENHEUL

Apen zijn de leukste dieren van de wereld; speels, grappig en vaak zo herkenbaar! Dit maakt een bezoekje aan Apenheul verrassend en onvergetelijk. En misschien leer je ook nog iets over jezelf... De Apenheul is een bijzondere dierentuin. Een groen dierenbos waar jij losloopt tussen de apen! Het mooiste en spannendste bos van Nederland. Lekker overzichtelijk en centraal gelegen op de Veluwe. Vol met onverwachte ontmoetingen. Uniek, voor mens en dier.

Oog in oog met loslopende apen.


Het gebied van de actieve, populaire doodshoofd aapjes is vernieuwd en nóg leuker. Omdat de aapjes wel heel dichtbij je kunnen komen, krijg je voor het meenemen van je bagage een speciale 100% aap vrije tas te leen. Eind voorjaar worden bij deze aapjes bovendien wel zo'n 20 baby's verwacht. En misschien wordt jij wel uitgekozen om mee te helpen met het voeren van de apen! Ook de fascinerende maki’s en vari's. stoere berberapen, grappige dwergaapjes en relaxte saki's en titi's ontdek je vlak boven je hoofd of opeens pal voor je op het pad. Op ruime, overzichtelijke terrassen geniet je van een heerlijke lunch terwijl de kinderen spelen. ln de ontspannen setting van ons Zuid-Amerikaanse Lazy Monkey Café kunnen we de high-coffee van harte aanbevelen! Die koffie is heerlijk én eerlijk. Ecologisch verbouwd in de nevelwouden van Peru. Zo helpt Apenheul mens en de natuur!

Ontmoet de gorilla ukkies


De gorilla baby's van 2011 ontdekken de wereld om zich heen. Een koprol, een borstroffel en tikkertje spelen... De gorilla groep wordt alleen maar leuker en speelser! Je ontmoet ze van dichtbij tijdens de gorilla voedering. De dierverzorgers stellen de apen graag aan je voor en verrassen je met hun persoonlijke verhalen over de dieren. Zo leer je de ukkies nog beter kennen. Bovendien kun je al je apen vragen stellen.


Stacks Image 134
close
Get Directions to Our Location
  

De Apenheul


J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
055-3575700
www.apenheul.nl