BURGERS ZOO

Burgers Rimba

biedt u een tocht door het Maleise tropische
regenwoud! In dit gloednieuwe project voeren we u mee door een natuurgebied dat rijk is aan diersoorten. De Maleise beren kunnen actief opzoek gaan naar lekkere hapjes, terwijl de siamangs en laponders nieuwsgierig hun leefgebied verkennen. Vlak bij hen zie u diverse herten en bantengs, indruk wekkende Aziatische runderen.Terwijl u het pad volgt, duikt u onder de grond waar u pythons en varanen tegenkomt. U komt weer boven, waar nieuwsgierige langoeren en gibbons in de bomen zwieren. In eens staat u oog in oog met een tijger!

Burgers safari

Uw bezoek aan Burgers Safari voert u via de jachtluipaarden en de leeuwenfamilie naar een drinkplaats waar breed lipneushoorns hun dorst komen lessen Voor uw ogen ontvouwt het savanne landschap zich waar giraffes,zebra's en antilopen leven. De enorme rotspartij aan de rand van de savanne staat in Afrika bekend als een kopje Hier kunt u op de uitgestrekte terrassen genieten van het uitzicht en de Afrikaanse gerechten.

Burgers avonturenland

Kinderen kunnen naar hartelust spelen in de moderne speeltuin Burgers'Avonturenland. Niet alleen zijn er speciale delen ontworpen voor kleinere en grotere kinderen,maar ook kunt u even lekker de benen strekken op het aangrenzende terras. Terwijl u geniet van een kop kotfie met gebak, kunt u bovendien uw spelende kinderen goed in de gaten houden.

Burgers dessert

De reis heeft u in de rotswoestijn van Arizona gebracht. Afhankelijk van het seizoen kan het hier gloeiend heet, dan wel ijzig koud zijn. De planten groei bestaat uit cactussen, agaves enyucca's. Indit rotsachtige landschap leven kleurrijke zangvogels en kalkoengieren, maar u treft ook wroetende pekari's, herkauwende dikhoornsch apen en loerende bobcats aan. Een wereld vol venijn, waar ook ratelslangen, schorpioenen en gilamonsters zich thuis voelen!
Stacks Image 134
close
Get Directions to Our Location
  

Burgers zoo


Antoon van Hoofttplein 1
6816 SH ARNHEM
www.burgerszoo.nl