KONINGIN JULIANA TOREN

EEN HELE DAG PLEZIER

Familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn heeft meer dan 60 attracties! Eén daar van is de oude uitkijktoren waar in Jul 100jaar geleden geboren is. Deze toren kun je natuurlijk ook beklimmen.

Ga miljoenen jaren terug inde tijd met Jul's Dino Toer! Je hebt best wel sterke zenuwen nodig, want er komen 'echte' dino's en een mammoet op je pad. Ook zie je er mensen die lang geleden op aarde hebben geleefd. Zij laten je zien wat ze toen allemaal hebben beleefd...

Ben jij een stoere zeeman? De Moby D|ck is het schip op de woeste golven. Verder kun je achter het reuzenrad varen in de botenvijver: s' morgens in de Waterfietsen en 's middags in echte Motorbootjes Ook kun Je varen in de Piratenbootjes, waarin je elkaar met waterkanonnen nat kunt spuiten! Boven het Piratencafe kun Je met de Kabelbaan. Je kunt natuurlijk ook even kijken bovenin de Vuurtoren. En pas op dat je met nat wordt in het spetter spektakel '' van Jul's duikvlucht!

Bij de paardenbaan rijd je door het Wilde Westen, tussen de indianen en cowboys. Of wil je liever vliegen in een echte grote vliegende bus?IndeMuizenvol schiet je als een speer met z'n zessen de lucht in.

In Jul's tollende hoed z|t Je lekker in een super grote Mexicaanse hoed Jul laat hem speciaal voor jou op en neer gaan. Hier kun je ook ronddraaien met razende raceauto's en |n de tuimelende theekopjes. Wil jij later bij de brandweer? Oefen dan maar vast in het brandweerspel! Hoor jij ook een fluitje? Stap dan maar snel in Jul's treintje voor hij weg rijdt.

Stacks Image 134
close
Get Directions to Our Location
  

Koningin Juliana Toren


Amersfoortseweg 35
7313 AC APELDOORN
055-3553265
www.julianatoren.nl