SCHATEILAND ZEUMEREN

Voor het hele gezin

SchatEiland Zeumeren biedt kinderen en hun (groot)ouders een uniek dagje uit. Ga samen op ontdekkingsreis, leer hoe je goud kunt vinden, ontdek de Kapiteinshut in het scheepsruim en speel samen de interactieve quizen of bestuur de bootjes. Hoewel SchatEiland Zeumeren zich primair richt op kinderen tussen de 3 en de 12 jaar, is er ook aan de peuters in uw gezin gedacht. De aller- kleinsten spelen onder veilig toezicht van hun ouders in een overzichtelijke zandbak en een aparte peuter speelhoek.

Weer of geen weer.

Door de ruime opzet, de prettige akoestiek, de vele planten en de warme lichtinval in het gebouw waant u zich voortdurend op een zonovergoten eiland. Naast het grote overdekte gedeelte van het avonturenparadijs is er ook een groot buitenterras met zonneweide, zand- strand en diverse buitenattracties.

Hele dag plezier

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. Alleen het gedeelte binnen is al 5500 m2 en sfeervol en volledig gethematiseerd ingericht. Het buiten- terrein met zand, ligweide en diverse buitenattracties waaronder kanovaren en/of waterfietsen is ca. 2500 m2. De gemiddelde verblijfsduur in SchatEiland is door de grote omvang en de hoge speelwaarde tussen de 4 en 5 uur en biedt daarom een compleet dagje uit!
Stacks Image 134
close
Get Directions to Our Location
  

schateiland zeumeren

stroetweg 7
3781 PR VOORTHUIZEN
0342-740740
www.schateiland-zeumeren.nl